Уеб услуги

Изработка на уеб сайт, уеб приложения, онлайн магазин, интранет решения

С непрекъснатото развитие на уеб технологиите и мобилните устройства, присъствието на вашия бизнес в интернет се превърна в задължително условие за успех.

Ние, в Линксити, превръщаме това присъствие в успешно изразяване на Вашата индивидуалност онлайн, мощно средство за развитие, увеличаване на обема клиенти, намаляване на оперативните разходи.

Линксити предлага пълен набор от уеб и интернет услуги за успешното развитие на вашия бизнес в Интернет:

 • Уеб консултинг;
 • Уеб дизайн и анализ на ползваемостта;
 • Изработка на уеб сайт и уеб приложения;
 • SEO оптимизация и интернет реклама;
 • Регистрация на домейни и хостинг услуги.
professional services

За връзка с наш специалист:

Анализ, стратегия, уеб консултинг

Анализ

Успехът на всяка добра идея е пряко свързан с добрия анализ и проект. След подробно запознаване с предлаганите от вас услуги и вашите специфични изисквания и потребности, можем да изготвим пълен и качествен анализ на интернет сектора, в който работите, да идентифицираме присъствието на вашите конкуренти в интернет пространството и свободните позиции.

Стратегия и планиране

След добрия анализ следва изготвянето на стратегия, план и конкретни стъпки за реализирането на вашата идея и нейното устойчиво развитие във времето. Ще определим приоритетите и ключовите етапи в изготвения план.

Уеб консултинг

Обективен анализ и професионално мнение за готов продукт, онлайн услуга или конкретен казус по отношение на дизайн, ползваемост и достъпност, SEO, технически параметри, добри практики и нови възможности.

Уеб дизайн

За неспециалистите уеб дизайна е изрисуване на няколко графични изображения и добавяне на текст. Всъщност, уеб дизайн е съвкупността от дейности на различни специалисти и екипи. Проектите на нашите уеб дизайнери преминават през дизайн на информационна архитектура, UX дизайн и ползваемост, прототипиране на интерфейси и взаимодействия, стилови дефиниции на съдържанието.

Дизайн на информационна архитектура

В Линксити вярваме, че добрата информационна архитектура е в основата на добрият дизайн и използваемостта. В началото на всеки проект, ние работим в тясно сътрудничество с клиентите, техните служители и екипи, за да извършим одит на наличната информация, да допълним липсващата и създадем оптимизирана структура на съдържанието, поднесена по достъпен начин на потребителите.
Този процес е от жизненоважно значение за успеха проекта, особено при портали от голям мащаб.

Използваемост

В анализа и тестването на използваемостта на дизайна ние се фокусираме върху неговата лекота, ефективност и привлекателност. Прилагаме строги стандарти във всеки етап на дизайна, от първите прототипи, проектни концепции, както и в периода на бета-анализ и корекция. Винаги нашата цел е да изработим уеб страници и уеб приложения, които хората обожават да използват.

Дизайн на взаимодействие

Поведението на уеб сайт или уеб приложение, както и начинът, по който потребителите контролират това поведение, са от първостепенна важност за доброто разбиране , използваемост и успех на проекта. Изготвянето на този дизайн се осъществява посредством тясната работа на всички екипи в целия процес на изработка, от първоначалните интервюта и обсъждания, през изготвянето на блокови и подробни скици и функционална документация.

Визуален дизайн

Добре разработената концепция осигурява качество на окончателното изпълнение. Нашите дизайнери, следващи последните тенденции в дизайна, фокусирани върху иновациите и внимание към детайла,  се грижат за впечетляващия и завладяващ вид на изработените от нас уеб страниците и приложения.

Работата на нашите дизайнери не спира с изработката на концепцията и графичният дизайн. Те продължават да работят в тясно сътрудничество с уеб разработчиците за правилната изработка и функциониране на интерфейса, за създаването на стилови дефиниции за бързо и ефективно добавяне и редактиране на съдържание.

Уеб сайт и уеб приложения

Изработка на уеб сайт

Ние в ЛинкСити не правим просто уеб страници, ние изразяваме вашата индивидуалност онлайн.

Вашият уеб сайт може да бъде не само виртуална визитка или онлайн витрина, но и мощно средство за развитие на вашия бизнес, увеличаване на обема клиенти и продажби, намаляване на разходите за обслужване и ежедневни задачи.

Все още нямате уеб сайт? Уеб сайтът ви е морално остарял?

Не знаете точно какво ви е необходимо, но сте решили, че е време и вие да присъствате в уеб пространството!

Знаете коя е вашата аудитория, но не сте сигурни как точно да я достигнете!

Елате при нас! Ние ще се запознаем с вашите индивидуални потребности и изисквания, вие ще се убедите в нашия професионализъм и отговорност към всеки наш клиент. Заедно ще изберем най-подходящите за вас решения, технологии и платформи.

Независимо дали правим малък фирмен уеб сайт или корпоративно онлайн решение, продуктов каталог или онлайн магазин, презантационен уеб сайт или мултимедиен портал, нашата главна цел е те да са максимално интегрирани с вашия бизнес процес, фирмена философия и визия, вашите идеи и мечти.

Уеб приложения

С развитието на уеб технологиите, интернет и мобилните устройства, уеб приложения набират все по-голяма популярност като алтернативи на офисния софтуер, а в много случаи изцяло го заместват и подобряват.

Уеб приложенията ви предоставят възможността да сте в постоянна връзка с вашия бизнес и вашите клиенти от всяка точка на света, чрез всяко устройство свързано с интернет.

Уеб приложенията правят вашите услуги и продукти мобилни и достъпни по всяко време от всеки клиент и ваш служител.

Вече не е необходимо да сте в офиса, за да свършите конкретна задача на конкретен компютър, защото само за него сте закупили скъп лиценз.

Разчупете работния процес, намалете разходите за закупуване на скъпи лицензи и часове за поддръжката им.

Обадете ни се и ние ще ви демонстрираме многобройните предимства на уеб приложенията и услугите, на мобилния начин на работа.

Ще изработим специално за вас и вашия работен процес, необходимото ви уеб решение или ще ви представим най-подходящите уеб услуги на нашите парньори.

Ще направим вас, вашите служители и вашия бизнес по-гъвкави, модерени и достъпни, а вашите клиенти по-доволни и многобройни.

Онлайн магазин

Екипът ни е създал многофункционални уеб каталози за многообразни стоки и услуги, многобройни онлайн приложения за управление на складови наличности, мениджмънт и бизнес автоматизация.

Нашата широка гама от уеб приложения, съчетани с богатия ни опит в създаването на атрактивни уеб страници, ни позволява да създаваме ефективни и печеливши онлайн магазини, напълно съобразени с изискванията на вашия бизнес, процес на работа и желанията на вашите клиенти.

Онлайн магазин, направен от нас, гарантирано има следните характеристики:

 • разработен от ЛинкСити специално за вас, а не пригодено готово решение;
 • разработен с послените технологии, според утрвърдените стандарти и добрите практики;
 • модерна визия, съчетана с приятен и удобен интерфейс;
 • сигурен, надежден и работещ 24 часа / 7 дни в седмицата магазин;
 • лесен за управление и поддръжка дори от хора с минимални компютърни познания;
 • предни позиции в резултатите от търсене в Google и останалите търсещи машини;
 • увеличаване на продажбите и услесняване на работата с клиенти;
 • по-добър контрол върху складовите наличности и парични потоци;

 

Интернет реклама и SEO оптимизация

SEO оптимизация

Добрата SEO оптимизация на вашия уеб сайт ще направи вашите продукти и услуги по-намираеми и съответно по-продаваеми. Често SEO оптимизацията е свързана с цялостен редизайн, обогатяване и подобряване на текстовото съдържание. Резултатът неминуемо е по-стойностен и по-качествен уеб сайт. Оптимизацията гарантирано ще ви спести средства за реклама и ще повиши нейното качество.

Интернет реклама

Днес интернет рекламата позволява вашето рекламно послание да достигне до уеб потребителите чрез текстови линкове, анимирани банери, игри, видио и още много други мултимедийни формати. Успешната интернет реклама е комбинация от правилен избор на целева аудитория, добра SEO оптимизация, точни средства и послания, избор на най-подходящите рекламни и социални мрежи.

Рекламни и социални мрежи

Комбинирането на SEO оптимизация, качествената онлайн рекламна кампания и социална стратегия гарантира цялостно покритие на вашата целева аудитория. Ние сме добре запознати с възможностите и аудиторията на всички рекламни и социални мрежи. Ние знаем как най-ефективно да се възползваме от тях и как оптимално да разпределим вашия бюджет.

Интернет услуги 

Линксити предлага пълен набор от интернет услуги, осигуряващи стабилното и сигурно фукциониране на вашия уеб сайт или уеб приложение. Разполагаме със собствени хардуерни платформи и мрежа от водещи доставчици на интернет услуги по целия свят.

 • Регистрация на домейни

  Името на домейна (интернет адреса на вашият уеб сайт) играе важна роля за успешно представяне в Интернет. Посредством избраното от Вас уникално име на домейн, Вашия уеб сайт ще бъде лесно достъпен за всички потребители. 

  Регистрацията на собствен домейн дава възможността за създаване на персонализирани e-mail адреси, завършващи с името на избрания домейн.

  Освен най-популярните зони, като .com, .net, .org, .info и .biz, даваме възможност за регистрация на домейни в още над 30 области. 

  Предлагаме също регистрация на домейни, част от IDN (Internationalized Domain Names) опцията, която позволява в името на домейна да се използват символи от азбуки, различни от английския език. Поддържат се повече от 100 различни езика сред които дори китайски, японски, корейски, хинди, арабски, гръцки и др.

  Правилният избор на домейн е от решаващо значение за успешния старт на вашия уеб сайт. За целта, обърнете се към нашите консултанти за помощ в избора на най-подходящото име и област.

 • Уеб хостинг, наети и виртуални сървъри

  Понятието "уеб хостинг" произлиза от думата HOST в английския език и буквално преведено означава домакин, стопанин, съдържател. На практика представлява абонамент за ресурсите на сървър, който има директна свързаност към Интернет. 

  Услугата "уеб хостинг" ви позволява: 

  • Да разположите и управлявате Вашата интернет страница на отдалечен сървър; 
  • Вашият уеб сайт да бъде достъпна 24 часа/365 дни в годината;
  • Да имате собствен е-mail и множество пощенски кутии с персонално име на домейн; 
  • Да използвате предоставено на сървъра пространство за съхранение на важна за Вас информация, с гарантирана 100% сигурност и защита.

  Виртуални сървъри

  Виртуален сървър (VPS) е хостинг услуга, при която един физически сървър се разделя на няколко логически виртуални сървъра.
  Всеки виртуален сървър работи напълно независимо от останалите виртуални сървъри, с гарантирана защита на информацията, като ползва лимитирани параметри на физическия сървър в зависимост от избрания план и нуждите.
  VPS услугата предпставя пълен (root) достъп (включително възможност за рестарт) и пълната свобода да инсталирате нужните ви софтуерни приложения.

  Наети сървъри

  Нает сървър е хостинг услуга, при която на клиента се предоставя пълен достъп до физически сървър. Инсталираните приложения ползват целия хардуерен ресурс на сървъра.

  Услугата е подходяща за разполагане на корпоративни уеб сайтове, цялостни хостинг решения за фирми от малкия и средния бизнес, големи портални уеб сайтове и др.

   

 • Стрийм хостинг

  Потреблението на видео се характеризира с много по-големи пикови натоварвания. Стрийм хостинга е услугата, която е предназначена да посрещне тези натоварвания и позволи на клиента да предлага на своите потребители качествен достъп до видео материали.

  Основният параметър за стрийм хостинга е броят на едновременните връзки, от които клиентът се нуждае. Това е основният критерий, по който се избира стрийм план, като за всеки план е осигурено достатъчно дисково пространство.

Линксити предлага хостинг услугите си на сървъри базирани в редица страни: България, САЩ, Австрия, Великобритания, Германия, Италия, Франция, Швейцария и др.

Свържете с нашите консултанти, които ще ви помогнат в избора на най-подходящото решение от богатата ни гама интернет услуги и технологични решения.

Интранет Разработки

Фирмата ни има богат опит в изграждането на решения за вътрешно ползване или така наречения интранет. Използването на интранет софтуер ви дава следните предимства:

 • Няма локални инсталации на всеки компютър
 • Възможност за работа с безплатни операционни системи като Linux, което ви спестява лицензионни разходи
 • Независимост от операционна система
 • Софтуер създаден за уеб приложение не дава локални грешки които можем да наблюдаваме при други софтуери инсталирани на компютър
 • Високи нива на сигурност (както при интернет банкиране)
 • Няма ограничения за броя на потребителите
 • Всяка софтуерна актуализация се изпълнява само веднъж на сървъра и важи за всички клиенти
 • Няма обвързване на потребителя към едно определено работно място. Може да се работи и извън организацията от всеки копютър с достъп до интернет
 • Използване на мобилни телефони и преносими устройства без нужда от допълнителен софтуер програмиран специално за тях
 • Можете да получите хостинг услуга на прилична цена без да се налага да използвате специализиран сървър
 • Много други ....